Kanadai Nagydíj

Ferrari harmadikként Fernando Alonso Alpine. 20 hours agoKöszöntjük Olvasóinkat a Kanadai Nagydíj második szabadedzésének élő közvetítésében.


Pin On Formula 1 Racers

A pletykák nem csak arról szólnak hogy a Williams állítólag kétéves szerződést kötött a regnáló.

. Csapattársa Sergio Pérez közel sem zárt ennyire jó napot a második edzésen láthatóan nem találta a ritmust. A hosszú etap jól sikerült. A mezőny nagy része azonnal kiment a pályára hogy két év után ismét adatokat gyűjtsön az aszfaltcsíkról.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. Max Verstappen TASRAP A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen 115158 perccel bizonyult a legjobbnak mögötte két spanyol végzett másodikként Carlos Sainz Jr. 60 rows Mosport International Raceway Circuit Mont-Tremblant A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön.

Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben. A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg. Ilyen időjárás várható az F1-es Kanadai Nagydíjon.

21 hours agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén. Szabadedzés Top 5 2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam 2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam 2020 R15 Bahrain Nagydíj - Bahrain Partnereink Noderock New Rock Online RedCat Honlapkészítés SorozatFunEu Állatokérthu. 7 hours agoA Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére.

Szabadedzés Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi.

A 2022-es évad 9. 20 hours agoMax Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen. És bár az eső nem nehezítette meg a pilóták dolgát így is volt miért panaszkodniuk.

A tegnapi hatalmas esőzések után száraz időjárási körülmények között rendezték a Kanadai Nagydíj első szabadedzését amelyen rögtön többen is kimentek a pályára a Ferrari pedig látványosan pattogott az egyenesben. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni. 8 hours agoKanadai Nagydíj.

21 hours ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. Nicholas Latifi elutasítja azon állításoknak melyek szerint a hétvégi az első hazai futama Kanadában lehet az utolsó Forma-1-es versenye.

A négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel Aston Martin negyedik lett a második gyakorláson a legjobb hat közé még a spanyol Fernando Alonso Alpine és a. Öt nappal az Azeri Nagydíj leintése. Ferrari harmadikként Fernando Alonso Alpine.

7 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. Mindez a mostani hétvégére azonban még nem lesz kihatással így most még alighanem a jól megszokott erősorrendet fogjuk látni az élbolyban. A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját.

2 days agoKanadai Nagydíj tv-közvetítés ne maradj le semmiről. Perez magabiztos Kanada előtt. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2.

A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd. Verstappen nyerte az első szabadedzést Kanadában. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen 115158 perccel bizonyult a legjobbnak mögötte két spanyol végzett másodikként Carlos Sainz Jr.

2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. A Red Bullnak fekszenek a városi pályák. Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt.

Az első komolyabb időt Max Verstappen autózta mögé Sergio. 10 rajthelyest büntetést kap Leclerc a Kanadai Nagydíjon. Másodikként Carlos Sainz végzett a harmadik pozícióban pedig Fernando Alonso aki legjobb körét a közepes keverékeken teljesítette a többiek az élmezőnyben mind a lágyakat használták.

Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint Sergio Pérez ékelődött be míg a Mercedes hatodik és nyolcadik hellyel nyitott. 23 hours agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését. A legutóbbi 2019-es futamot Lewis Hamilton nyerte a Mercedesszel míg 2015-ig visszamenőleg.

20 hours agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén. Között rendeztek meg a Circuit Gilles Villeneuve versenypályán Montréalban. Boxutca Jó hír a későn fekvőknek.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj menetrendje. 5 hours agoLatifi cáfolja hogy kivágnák őt a Kanadai Nagydíj után. 21 hours agoMax Verstappen volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén a második legjobb időt Carlos Sainz autózta míg a harmadik Fernando Alonso lett.

Tartalomjegyzék 1 Választható keverékek 2 Szabadedzések 21 Első szabadedzés 22 Második szabadedzés 23 Harmadik szabadedzés 3 Időmérő edzés 4 Futam. Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye. A kanadai nagydíj volt a 2019-es Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2019.

21 hours agoA címvédő Max Verstappen futotta meg a leggyorsabb kört a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. F1 Hírek Forma1 2022. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése.

A gumikkal még mindig keményen bánik a pálya úgyhogy pár teendőnk még van. 2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. Az első szabadedzésen a világbajnoki éllovas Max Verstappen volt a leggyorsabb de Fernando Alonso megakadályozta hogy az első négy helyet a két Red Bull és a.

Már Kanadában rajtbüntetést kaphat Leclerc.


Pin En Motorsport


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


2004 04 04 Bahrain Grand Prix Sakhir Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Formu Bahrain Grand Prix Chinese Grand Prix Grand Prix Posters


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Pin On Forma 1 2016


2004 04 04 Bahrain Grand Prix Sakhir Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Formu Bahrain Grand Prix Chinese Grand Prix Grand Prix Posters

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel